Innovatív fektetés - Nézze meg itt!

A német precizitás és minőség több évtizedes tapasztalata forr össze a Wineo neve alatt. A Wineo nem pusztán padlót gyárt, hanem alapot, amelyre az otthon épülhet, teret, amelyen a családok a mindennapjaikat élhetik. Az otthon nem csak egy hely, hanem az élet legfontosabb pontja, ahová nem elég a szépség, és az esztétika, ugyanilyen fontos a funkcionalitás, a biztonság és a minőség. 

A szigorú minőség-ellenőrzés minden munkafolyamat legfontosabb része, az alapanyag-választástól a kész termék gyártásáig. Minden munkafázis, minden munkafolyamat, minden apró részegység ugyanazt a cél szolgálja a Wineónál: vásárlóink lehető legmagasabb szintű kiszolgálását. Mindig nyitottak vagyunk az új ötletekre és a technológiai fejlesztések felé. Célunk a folyamatos fejlődés, ez motivál minket minden egyes nap.

A kiváló minőség mellett a környezettudatos gyártás is kiemelt szerepet kap a Wineo célkitűzései között. A cég több nemtetközi szövetség és szervezet tagja, valamint megfelel a fontosabb nemzetközi előírásoknak és tanúsítványoknak.

 

 

 

HASZNOS INFORMÁCIÓK

Lerakás (klikkes)

A Wineo forradalmian új, egyedi klikkes technológiájával gyerekjáték az elemeke egymáshoz illesztése, és még ragasztóra sincs szükség a fektetéskor. Olvasson utána!


Tovább ›

Padlóápolás

Tudjon meg többet a Wineo Vinyl Dizájnpadlók ápolásáról. A megelőző intézkedésekről, az első és a rendszeres, általános tisztításról.


Tovább ›

Lerakás (ragasztós)

Tájékozódjon a Wineo ragasztós vinyl padlóburkolatok fektetéséről.


Tovább ›